ons team

dit zijn wij

Intra Schipholtaxi is een landelijk dekkend taxinetwerk met de focus op Schipholvervoer. Dit netwerk bestaat uit een collectief van serieuze en toegewijde professionals. Verspreid over heel Nederland zijn inmiddels meer dan 70 betrouwbare partners aangesloten bij Intra Schipholtaxi.

Door optimaal gebruik te maken van de hedendaagse IT-mogelijkheden kunnen wij de kosten laag houden, zonder in te leveren op service en kwaliteit. Dit alles vertaalt zich in misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding die er te vinden is op het gebied van Schipholvervoer.

Naast particuliere reizigers weten ook zakelijke klanten onze hoogwaardige maar betaalbare Schipholservice te waarderen.

de chauffeurs

Ons team van ervaren chauffeurs rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit heel Nederland naar de luchthaven Schiphol en terug. Als zelfstandigen zijn zij direct betrokken bij het succes van het collectief en gemotiveerd om iedere keer een uitstekende service te leveren.

De chauffeurs voldoen aan alle benodigde wettelijke verplichtingen voor het uitvoeren van hun beroep en hebben een gemiddelde ervaring van 20 jaar. Met goede communicatieve vaardigheden en een beheerste rijstijl, zijn zij verantwoordelijk voor de comfortabele en veilige ervaring die Intra Schipholtaxi u wilt geven.

De foto’s hier tonen enkele van onze chauffeurs. Zij staan model voor alle professionals die dagelijks werkzaam zijn bij Intra Schipholtaxi.

onze auto's

Natuurlijk zijn al deze servicegerichte chauffeurs niets zonder goed materieel. Daarom liggen de eisen voor ons solide wagenpark hoger dan gemiddeld. Alle voertuigen in onze vloot zijn van een recent bouwjaar, in uitstekende staat van onderhoud, officieel gekeurd en verzekerd als taxivoertuig.

Binnen deze waarborgen, kunt u bovendien kiezen voor verschillende serviceniveau's:

Voor standaard taxivervoer voor het lage basistarief kiest u een Economy Taxi, wilt u meer service en comfort dan kunt u voor een kleine toeslag kiezen voor een Business Taxi. Voor grotere groepen beschikken wij over 7-persoons taxibusjes type Mercedes Viano, en tenslotte is er ook de keuze voor een First Class Limousine, voor vervoer in alle luxe op topniveau. Meer info: Service-niveau's

een greep uit onze chauffeurs

© DESIGNERS DREAM