economy taxi en taxibus

Economy Taxi en Taxibus: Smart Pick-up bij de Vertrekhal

Kiest u voor onze voordelige Economy Taxi, dan kiest u voor een Smart Pick-up boven bij de Vertrekhal. Hiervoor zijn er geen bijkomende kosten, bovendien is de loopafstand naar de taxi zo kort mogelijk.

Van u wordt verwacht dat u goed bereikbaar bent op uw mobiel direct na de landing. Zodoende kan de chauffeur contact met u zoeken en op de hoogte blijven van eventueel oponthoud bij de douane of de bagageband.

Heeft u eenmaal uw koffers dan neemt u na de bagagehal direct de lift of roltrap één verdieping omhoog. U komt dan uit in de Vertrekhal. Hier neemt u de dichtstbijzijnde draaideur naar buiten en meldt u de chauffeur telefonisch bij welke deur (A-H) u staat. Vervolgens zal hij u zo snel mogelijk op de 2e rijbaan komen ophalen. Download hier een printbare PDF (Nederlands en English).

Wilt u worden opgewacht door uw chauffeur bij het Meeting Point op Schiphol Plaza, dan kunt u kiezen voor het Service-Niveau Business Taxi of First Class. Voor meer informatie: Service-niveau’s

ophalen vanaf de luchthaven

business taxi en first class

Business Taxi en First Class: Meet & Greet ophaalservice

In geval van een rit vanaf Schiphol met een Business Taxi of First Class, zal onze chauffeur u of uw gasten opwachten bij het Meeting point op Schiphol Plaza. Hierbij is hij voorzien van een iPad met de naam van de reiziger, en/of naar wens uw bedrijfslogo.

Wanneer u de bagagehal bent uitgekomen, loopt u rechtstreeks de aankomsthal in naar het centrale Meeting point op Schiphol Plaza. Wij hebben al ruim van tevoren de naam en het nummer van uw persoonlijke chauffeur aan u doorgegeven, zodat u weet wie er op u staat te wachten. Via uw telefoonnummer kan de chauffeur nog aanwijzingen geven, mocht dit nodig zijn, zorg daarom dat uw telefoon tijdig aanstaat.

Op verzoek is het mogelijk om door uw chauffeur bij de Gate te worden opgewacht. Een gewone Smart Pick-up boven bij de Vertrekhal, zoals hierboven beschreven, is natuurlijk ook altijd mogelijk. Een Smart Pick-up is vooral handig als u geen ruimbagage heeft op te halen en zo snel mogelijk in de auto wilt zitten.
Download hier een printbare PDF (Nederlands en English).

Meer informatie over onze Business Taxi en First Class: Service-niveau’s

© DESIGNERS DREAM