service-niveau's

economy en taxibus

Met onze Economy Taxi bent u het voordeligst uit. U wordt vervoerd voor het vermelde basistarief zonder verdere toeslagen. Van u wordt verwacht dat u op de afgesproken tijd klaar staat voor de rit naar Schiphol. Gaat het om een rit vanaf Schiphol, dan zal de chauffeur u tot ongeveer een kwartier na de bagageuitgifte (indien mogelijk eerder), boven bij de Vertrekhal ophalen. Telefonische bereikbaarheid is dan natuurlijk zeer belangrijk.

Bent u met meer dan 4 passagiers of heeft u veel koffers en bagage, dan zijn wij u graag van dienst met één van onze taxibusjes. Voor een toeslag van 25% op het economy-tarief verzekerd u zichzelf van alle ruimte die u nodig heeft. Een tijdige aanvraag is hierbij aanbevolen, met name tijdens de drukkere vakantieperiodes.

business taxi

Zakelijke reizigers, en iedereen die prijs stelt op meer comfort en service, vervoeren wij graag met onze business taxi’s. Voor een kleine toeslag op het basistarief heeft u dan de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding op het gebied van Schipholvervoer. Hierbij staan onze meest ervaren chauffeurs voorzien van representatieve auto’s en luxe busjes tot uw beschikking.

Bij een aankomst op Schiphol, van uzelf of uw gasten, kan de business chauffeur indien gewenst met een bordje klaar staan bij de gate of het Meeting point. Natuurlijk is ophalen boven bij de Vertrekhal na telefonisch contact ook mogelijk, waarbij er niet op de chauffeur hoeft te worden gewacht.

U kunt in overleg met ons team de Business Taxi per factuur betalen.

first class

Vervoer op topniveau ervaart u in onze first class limousines. De auto’s uit het absolute topsegment bieden extra veel ruimte achterin en zijn voorzien van alle comfort. Met onder meer Wifi onboard kunt u uw kostbare tijd onderweg nuttig besteden. Of gebruik de ergonomische zetels en de rustige omgeving als moment voor uzelf om te relaxen, terwijl u geniet van de geboden verfrissingen.

Uw chauffeur is tevens personal assistant en zal u zoveel mogelijk ontzorgen. Hij staat voor u klaar bij de gate, helpt u met de bagage van deur tot deur en voorziet u van alle verdere benodigde assistentie en informatie.

Een First Class limousine is te boeken per rit of op uurtarief. Betaling achteraf per factuur is inbegrepen bij deze service.

© DESIGNERS DREAM